Beställning av B2B Selected kataloger

Hej!

Nu summerar vi 2020. Ett år som på så många sätt särskiljer sig från allt vi tidigare varit vana vid och som på olika sätt påverkat oss alla.

Ett annorlunda år till trots är vi glada att kunna meddela att utfallet för 2020 har överträffat vårens prognoser. En stor eloge till er alla för det arbete ni lagt ner under det gångna året och stort tack för ett fint samarbete!

I vår och sommar presenterar vi nyheter som Kappa. En serie vaser som är tillverkade av spillglas från bruket. Det återvunna glaset bidrar färgskiftningar och små bubblor i glaset, vilket gör varje vas unik. En vacker gåva som också ligger prismässigt bra till. Givetvis återfinns också flera av föregående års favoriter i sortimentet.

Vår områdeschef Jennifer Fronda har gått på föräldraledighet och är åter i tjänst i september 2021.  Jennifers ansvar är fram till dess fördelat på flera personer.

Vi finns precis som tidigare tillgängliga för fysiska möten och möten på Teams. Oavsett hur vi ses ser vi fram emot att få träffa er!

Allt gott!

Mauro, Torgny, Stina & David

 

 

Tillgång Webbshop

Vi kan nu också presentera vår webbshop där ni enkelt kan lägga beställningar, men även se lagersaldo, tidigare beställningar, spårningslänk mm. Fyll i formuläret, så löser vi inloggningsuppgifter till er.
OnStock Selected vår 2021

OnStock Selected vår 2021

Vår målsättning är att leverera så snabbt som möjligt. Våra leveransvilkor är därmed 1 - 3 arbetsdagar. Undantag gäller vid specialprodukter.

Läs mer Ladda ner