Beställning av B2B OnStock kataloger

Hej!

Vi vill börja med att tacka er för en bra start på 2021 trots fortsatta utmaningar i branschen.

Som dom flesta vet så har vi nya skatteregler för gåvor där julgåvan ökat till 400 kr och vi har en tillfällig skattelättnad på gåvor upp till 2.000 kr vilket vi är mycket glada för. Vi tror att julgåvorna kommer att vara viktiga även i år och har satt ihop en bra blandning av paket i olika prisklasser.

Jennifer kommer att vara fortsatt föräldraledig fram till Mars 2022 så vi kommer att fortsätta att hjälpas åt med hennes område, tveka inte att kontakta någon av oss om ni har några frågor eller funderingar.

Under våren fick vi ju en tillökning i Carat familjen i form av ett Carat champagneglas och vi kan gladeligen berätta att serien kommer få ytterligare 2 syskon med ett vin samt coupe glas.

Vi är övertygade att dom kommer bli ett bra tillskott till storsäljaren Carat. Nu hoppas vi att vi kommer att få en någorlunda normal höst & jul så vi får träffas och göra bra affärer tillsammans.

Nu kör vi full fart fram till 2022!

Mauro, Torgny, Stina & David

 

 

Tillgång Webbshop

Vi kan nu också presentera vår webbshop där ni enkelt kan lägga beställningar, men även se lagersaldo, tidigare beställningar, spårningslänk mm. Fyll i formuläret, så löser vi inloggningsuppgifter till er.

Beställningformulär B2B katalog

Vi på Orrefors Kosta Boda värnar om vår miljö och jobbar hela tiden med att bli mer digitala. Nedan finner ni vår nya katalog i en nedladdningsbar PDF. Vill ni att vi skickar kataloger till er gör vi självklart gärna det, ni beställer genom att fylla i nedan formulär.
  • Ange ett nummer från 1 till 50.
OnStock höst/vinter 2021

OnStock höst/vinter 2021

Vår målsättning är att leverera så snabbt som möjligt. Våra leveransvilkor är därmed 1 - 3 arbetsdagar. Undantag gäller vid specialprodukter.

Läs mer Ladda ner
OnStock höst/vinter 2021

OnStock höst/vinter 2021

Prislista 2021

Läs mer Ladda ner
OnStock höst/vinter 2021

OnStock höst/vinter 2021

Villkor 2021

Läs mer Ladda ner