Karriär på orrefors

Orrefors är ett globalt varumärke som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group.

I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta och Stockholm. För karriärfrågor, vänligen kontakta:

Personalavdelningen
personal@orrefors.se
0481-341 81

jobb i vÅra Egna butiker

Vi har även ett flertal egna butiker dit vi ofta söker personal och extrapersonal. Särskilt till sommaren. Skicka gärna din spontanansökan till:

Peter Sjöö
+46 (0) 701 610 802
peter.sjoo@orrefors.se

Lediga tjänster

Här annonserar vi de senaste tjänsterna. Följ oss på LinkedIn för automatisk uppdatering i ditt affärsnätverk.

 

 

HR-administratör till Orrefors Kosta Boda sökes

I rollen som HR-administratör kommer du att jobba med hela löneprocessen. Du kommer även att hantera pensioner, försäkringar samt ta fram rapporter, statistik och anställningsavtal. En stor del av jobbet är också att ge råd och stöd till medarbetare och chefer i lönerelaterade frågor.

Vi söker dig som har en utbildning inom lön- och/eller PA-området eller erfarenhet av flerårigt löneadministrativt arbete. Har du dessutom erfarenhet av personal- och lönesystemet Agda är det meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och van vid att ta ansvar och jobba självständigt men även att supporta och stötta andra. Du tycker om att arbeta i en varierad roll med både högt och lågt, även med projekt som kan ligga utanför personalområdet. Du är handlingskraftig och har inga problem att arbeta mot deadlines .

God förståelse och kommunikation på så väl svenska som engelska är en förutsättning.

Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss! Är du redo för ett spännande arbete i glasbruksbranschen? Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till lotta.fonsell@orrefors.se 070-2275567. Sista ansökningsdatum är den 15 juni.


 

Redovisningsansvarig till Orrefors Kosta Boda sökes

Är du en drivande och noggrann person med god analytisk förmåga. Nu söker vi en redovisningsekonom till Kosta, för rätt person finns goda karriärmöjligheter!

Till vårt kontor i Kosta söker vi nu en erfaren civilekonom, eller motsvarande, med redovisningsinriktning. Som redovisningsansvarig bör du ha minst 3 års erfarenhet av att ha ansvarat över en bokslutsprocess. Du har högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Det är fördelaktigt att du stött på koncernredovisningsfrågor i tidigare tjänst och du har troligen rapporterat mot ett moderbolag.

I arbetsuppgifterna ingår bl a:

  • Löpande betalningar och avstämningar
  • Löpande redovisning (i fas på daglig basis)
  • Löpande kund- och reskontrahantering
  • Likviditetsöversikt
  • Budget
  • Månadsbokslut och uppföljning mot budget
  • Stötta och supporta avdelningscheferna i ekonomiska frågor
  • Bokslutsrapportering
  • Moms-skattedeklarationer

Du kommer också att fungera som stöd till ledningen i budgetprocessen och samordna denna tillsammans med ekonomichef.

Som person är du strukturerad, noggrann och van vid att ta ansvar och jobba självständigt men även att supporta och stötta andra. Du ser helheten i ekonomin och har en god analytisk förmåga och gillar problemlösningar.

Du tycker om att arbeta i en varierad roll med både högt och lågt, även med projekt som kan ligga utanför ekonomiområdet. Du är handlingskraftig och har inga problem att arbeta mot deadlines . Erfarenheter från en producerande verksamhet är meriterande.

Du har mycket goda kunskaper inom Excel och tidigare erfarenhet av affärssystem, företrädelsevis IBS Enterprise och Mercur. God förståelse och kommunikation på så väl svenska som engelska är en förutsättning.

Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss! Är du redo för ett spännande arbete i glasbruksbranschen? Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till lotta.fonsell@orrefors.se 070-2275567. Sista ansökningsdatum är den 15 juni.