Kundtjänstmedarbetare

Vi söker förstärkning till vår kundtjänst

Har du goda språkkunskaper i svenska och engelska, erfarenhet av kundtjänst eller liknande kundserviceyrke? Skulle du dessutom beskriva dig som service-minded, engagerad och lyhörd? Då har vi det rätta uppdraget för dig! Vi söker med omgående tillträde en medarbetare till vår kundtjänst med placering i Kosta. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till den 31/12 men med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetet innebär kontakt med kunden både per mail och telefon. Tempot kan från tid till annan vara ganska högt beroende på säsong. Det är därför viktigt att du har god struktur och ordning på ditt arbete, god samarbetsförmåga och kan hålla flera bollar i luften för att kunna hålla en hög servicenivå mot våra kunder. Orderadministration sker i vårt affärssystem Enterprice. God datorvana är ett krav.

Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss! Är du redo för ett spännande arbete i glasbruksbranschen? Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till emilia.karlsson@orrefors.se, 0481-341 47. Sista ansökningsdatum är den 25/3.

Orrefors Kosta Boda AB. Vi är Nordens största glasbruksgrupp. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk. . Vi står för svenskt hantverk och innovativ design. Vårt väl bevarade kulturarv som sträcker sig tillbaka till 1742 hindrar oss inte från att ligga i framkant och fortsätta utvecklas. . Vi ingår sedan 2005 i New Wave Group.